• January 21, 2021

GÅ IND UD! 5 AT GØRE FOR HAVE OG TERRASSE

Med de rigtige møbler og tilbehør bliver terrassen en attraktiv udestue. Oplev vores 5 tips til et langt sommerfriluftsliv.

I samarbejde med CASA

YUMA Lænestol hvid eller grøn 81x61x70, 79 €
Brug pladsen
I en stor have bør et langt havebord med behagelige stole på terrassen ikke mangle. Perfekt til at arbejde på og til en aperitif. Kombiner det med et stilfuldt loungehjørne og giv det et personligt præg med tilbehør. Planter og møbler fungerer også ideelt som rumdelere – skaber flere afslappende områder i haven.

En mindre have eller altan kræver lidt mere kreativitet. Vær smart med pladsen og vælg multifunktionelle havemøbler. Tænk på stole, der kan stables og havemøbler, der for eksempel giver ekstra plads til opbevaring af puder. Rejs dig også op: Et barbord med taburetter fylder ikke meget og er det perfekte sted for en aperitif i aftensolen.

2. Fortsæt livsstilen
En terrasse der passer fint ind i stue og køkken giver ro i sindet. Lad farverne og materialerne fra interiøret komme tilbage i tilbehør og vælg havemøbler, der afspejler boligstilen. Kan du lide den industrielle livsstil? Udvid den til terrassen med et havesæt i antracit eller sort og kombiner det med varmt træ. De, der kan lide at holde det minimalistisk, vil investere i enkle havemøbler i lyse (træ) nuancer og med et stilrent design. En terrasse med et blink? En farvet havestol giver mere leg i solen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.